Brancheviden Fagområderne Energi og klima Energimærkning af produkter og systemer Produkter skal energimærkes, så kunden kan vælge det mest energirigtige produkt.
Brancheviden Uddannelserne Erhvervsuddannelser Elektrikeruddannelsen Elektrikeruddannelse varer 4-4½ år og giver mulighed for at specialisere lærlingen, så uddannelsen matcher virksomhedens forretningsområde.
Brancheviden Fagområderne Autorisation, KLS og ISO Sådan opnår din virksomhed autorisation Autorisation i udlandet Der er forskellige regler for autorisation i Sverige og Norge. Få overblikket her.
Brancheviden Uddannelserne Videregående uddannelser Studerende i praktik Installatør-studerende skal i praktik i en virksomhed i op til 3 måneder – som regel i løbet af 4. semester.
Brancheviden Uddannelserne Branding af uddannelserne DM i Skills DM i Skills er konkurrence om at blive Danmarks bedste lærling indenfor en række erhvervsuddannelser. Læs her hvordan lærlingene udvælges, og hvad din virksomhed kan gøre.
Brancheviden Uddannelserne Erhvervsuddannelser Skibsmontøruddannelsen Erhvervsuddannelsen til skibsmontør har som overordnet formål, at eleverne gennem skoleundervisning og praktik opnår viden og færdigheder indenfor nedenstående områder.
Brancheviden Fagområderne El-sikkerhed Tele- og datainstallationer Tele- og datainstallationer er omdrejningspunktet i enhver teknisk installation, og et område i konstant udvikling.
Brancheviden Tilskud og ordninger Puljer Erhvervspuljen Erhvervspuljen er et økonomisk tilskud til danske virksomheder, der vil spare energi og CO2 fra energirelaterede udledninger.
Brancheviden Uddannelserne Videregående uddannelser El- og vvs-installation (akademiuddannelse) på deltid Videreuddannelse på deltid kan være en fordel for både medarbejderne og virksomheden. Læs om mulighederne her.
Brancheviden Uddannelserne Uddannelsesudvalg, censorer og skuemestre Skuemestre og censorer Skuemester på elektrikeruddannelsen Læs om skuemesterens opgaver på elektrikeruddannelsen, og hvordan du kan blive skuemester.