-
El
-
VVS
-
Industri
-
Beslagsmede
Medlemsvirksomhederne udvikler fag-talenter. TEKNIQ er som organisation med til at udvikle nogle af landets bedste jura-talenter med opgaver i medlemsrådgivning. Fire af talenterne har netop vundet universitets-priser.
På TEKNIQs kontor i Odense sidder Mimi Pham, Signe Rosendahl, Amalie Guul Laursen og Stine Møller – fire jurastuderende fra Syddansk Universitet med et skarpt blik for juridisk rådgivning. De arbejder til daglig med at rådgive TEKNIQs medlemmer om juridiske spørgsmål, men deres talent rækker langt ud over rådgivningstelefonen.
Ved årets Procedure-konkurrence på Syddansk Universitet imponerede de fire TEKNIQ-studerende med deres faglighed og samarbejde og sikrede sig en flot andenplads.
Konkurrencen blev afholdt i en realistisk retssal, og den udfordrede deltagerne i at føre en fiktiv sag om sort arbejde og dårlig betaling fra den sagsøgtes perspektiv. Private advokatfirmaer stod bag priserne.
Talent-udvikling
Erfaringerne fra TEKNIQs rådgivningstelefon blev en vigtig brik i de fires præstation i retssalen. Her trak de på deres daglige arbejde, hvor de håndterer konkrete sager og rådgiver om ansættelsesret.
- Vi har rekrutteret nogle af de skarpeste studerende fra jurastudiet. De udgør en vigtig brik i vores rådgiver-team, hvor der altid er support at hente ved mere erfarne kolleger, hvis der er behov for at sparre om et konkret spørgsmål, siger Ulrik Odgaard- Mogensen, der er ansættelsesretchef i TEKNIQ.
Og virksomhedernes spørgsmål og behov for rådgivning udvikler de unge rådgivere.
– Man mærker virkelig en faglig udvikling som rådgiver hos TEKNIQ, fordi vi får lov til at prøve tingene af. Det er reelle sager, vi sidder med, siger Amalie Guul Laursen.
Stine Møller gjorde sig ekstra bemærket under konkurrencen ved at modtage prisen som konkurrencens bedste procedør og modtage prisen sponseret af Bech-Bruun.