-
Industri
Medlemsvirksomhederne i TEKNIQ Arbejdsgiverne får nu tilbud om frit at være med i et aktivt og inspirerende netværk med andre virksomheder. Facilitator af Industrinetværket bliver tidligere forsvarsminister Gitte Lillelund Bech.
Gitte Lillelund Bech er i dag selvstændig konsulent med speciale i interessevaretagelse inden for en lang række forskellige områder heriblandt energiområdet og forsvarsområdet. I 2010 og 2011 var hun forsvarsminister.
Møderne i det nye Industrinetværk vil give virksomhedsledere mulighed for at høre interne og eksterne oplæg med aktuelle og relevante oplægsholdere. Der vil være både fysiske møder og virtuelle møder.
Troels Blicher Danielsen, administrerende direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, ser et løft i aktiviteterne for metalvirksomhederne i det nye industrinetværk.
Unikt tilbud
- Industrinetværket er vores svar på de komplekse behov, vores medlemmer står over for i disse år. Industrinetværket er et forum, hvor vi kan udforske og adressere de faglige, politiske og samfundsmæssige konsekvenser af både den grønne omstilling og den mere usikre verden vi står i. Netværket er en unik mulighed for industrivirksomheder for at tappe ind i udviklingen og tage pejling på, hvor vi er på vej hen, siger Troels Blicher Danielsen.
Alle medlemmer i TEKNIQ Arbejdsgiverne kan blive medlem af Industrinetværket. Medlemskabet giver adgang til de forventede tre fysiske og lidt flere virtuelle møder. Der er ikke krav om, at man som medlem skal deltage i alle møder, men det er forventningen, at man deltager, når det har relevans for ens virksomhed.
Netværksmøde på Flådestation
-
Første netværksmøde i Industrinetværket bliver den 8. februar på Flådestation Korsør – emnet er potentialet for ordrer til forsvaret ved de kommende års investeringen på 143 mia. kr.
Netværket vil på TEKNIQ Arbejdsgivernes vegne blive faciliteret af tidligere forsvarsminister Gitte Lillelund Beck. Hendes erfaring og netværk inden for forsvarsindustri og det grønne område, sammen med hendes evne til at facilitere netværk for topledere, vil bidrage til at det bliver et relevant og vedkommende netværk for TEKNIQ Arbejdsgivernes medlemmer.
- Jeg ser frem til at tage fat på denne rejse med industrivirksomhederne og dykke ned i de spændende diskussioner om den nuværende udvikling. Det bliver en unik mulighed for os alle at udforske, hvordan industrivirksomheder kan handle og agere i denne dynamiske tid. Jeg er begejstret for at facilitere dette netværk, hvor vi sammen kan skabe en meningsfuld dialog om fremtidens industrielle landskab, siger Gitte Lillelund Bech.
Fleksibelt netværk
Det ny industrinetværket træder i stedet for de tidligere Grøn Industri og Industripolitisk Panel, der nedlægges. Etableringen af netværket er udtryk for TEKNIQ Arbejdsgivernes nye strategi, hvor organisationen bevæger sig væk fra traditionelle foreningsprægede medlemsfora med krav om medlemskab, kontingenter og bestyrelser til netværk, der løbende tilpasses virksomhedernes behov. Det vil ikke koste noget at deltage i netværkets aktiviteter, og virksomheden deltager alene i de aktiviteter som virksomheder synes er relevant. Netværkets aktiviteter er finansieret over det almindelige kontingent.
-
Fakta om Industrinetværket
- Erhvervskonsulent Mette Mouritsen er kontaktperson hos TEKNIQ Arbejdsgiverne: mmo@tekniq.dk
- Gitte Lillelund Bech er facilitator: mailadresse Gitte@lillelundbech.dk
- Der etableres en baggrundsgruppe for netværket
- Første møde den 8. februar er på Flådestation Korsør – emnet er potentialet for ordrer ved investeringen på 143 mia. kr.
- Deltagelse i netværket er en del af medlemskabet i TEKNIQ Arbejdsgiverne
Besøg på fregatten Niels Juul indgår i første netværksmøde