-
Industri
Medlemmer tilbydes webinar med introduktion til mulighederne i robotproduktion for metalindustrien. Hvordan finder man tiden – og hvordan kommer man i gang, når man overvejer at få robotter til at føde CNC-fræseren med elementer, transportere varer rundt i virksomheden eller overtage svejse- og montageopgaver?
Hvordan finder man tiden – og hvordan kommer man i gang, når man overvejer at få robotter til at føde CNC-fræseren med elementer, transportere varer rundt i virksomheden eller overtage svejse- og montageopgaver?
Mange medlemsvirksomheder har endnu til gode at høste erfaringer og effektiviseringer ved at indføre robotter som en del af automatiseringen af virksomheden. En typisk årsag er, at det virker uoverskueligt – og at mange frygter at lave en forkert investering.
- Vi vil meget gerne inspirere og hjælpe vores virksomheder sikkert i gang eller et skridt videre med robotter i produktionen. Derfor er vi gået i samarbejde med Gain & Co og ”HowToRobot,” som har erfaringen med at hjælpe SMV’ere i automatiseringen, siger Edward Lorentzen, Industrikonsulent i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
HowToRobot
Medlemsvirksomhederne får i første omgang et tilbud om et gratis webinar, hvor deltagerne introduceres til et forløb, som mange produktionsvirksomheder allerede har brugt til at få succes med automatisering. Forløbet er udviklet af uvildige roboteksperter og tilgængelig via HowToRobot.com – verdens første digitale robot-hub. Platformen hjælper virksomheder med at skyde deres automationsprojekter i gang og forbinde dem med de rette leverandører.
- Det er ikke alle virksomhedsejere og ledere, der er roboteksperter eller har disse kompetencer blandt medarbejderne. Men TEKNIQ Arbejdsgiverne har fået lavet et forløb på #HowToRobot, hvor medlemmerne kan lære at gå igennem de processer, der sikrer en succesfuld, langsigtet investering, siger Edward Lorentzen.
Afklaring af muligheder
Efter webinaret får medlemmerne mulighed for at tilmelde sig forløbet, som strækker sig over fire onlinemoduler med hvert sit emne:
- Afklaring af potentiale: Her får deltagerne hjælp til at udarbejde en færdig automatiseringsplan.
- Business case: Hjælp til at udarbejde en færdig potentialeberegning på et konkret projekt.
- Robotmarkedet: Hjælp til at tjekke om markedet kan levere det, virksomheden har brug for – og finde de rette leverandører.
- Evaluering & next step: Hjælp til at opdatere business case samt automatiseringsplan med leverandørernes svar.
En god start
Edward Lorentzen håber på stor interesse for dette kursustilbud.
- Dette tilbud hjælper virksomhederne med at finde deres automatiseringspotentiale, lave en plan, beregne potentiale og business case, finde og forhandle med leverandører, anskaffe og implementere løsninger samt følge op på automatiseringsprojekter. Det er chancen for at komme godt i gang, eller tage næste skridt med robotter, siger industrikonsulenten.
Sådan tilmelder du dig:
Introwebinaret er gratis og foregår online. ”How To Robot” afvikles tirsdag den 23. februar kl. 14:30 – forventet varighed 30 min. Tilmelding via www.tekniq.dk